Freebies PNGs / Renders

Assalammualaikum.
Aku freebies benda ni sebab aku nak clear pendrive aku. Lama kot aku simpan. Banyak sangat PNG sebab dulu aku suka buat header guna gambar orang kan, buat poster lagi. Nak buang tapi sayang, baik upload kat mana-mana dulu kan. Lagipun susah juga nak transparent gambar Lol tapi ada certain gambar yang tak di-transparent dengan betul. Kalau ada comot tu, korang pandai-pandailah padam. Ada juga certain gambar dah ada stroke.

Cara save PNG, Ctrl + Click. Hahaha kesan daripada blog Nana haritu Lol senang tak payah copy code bagai. Kalau amik, harap komen dulu. Thanks. For sure, re-freebies sangatlah dilarang. Tak perlu credit melainkan korang guna gambar ini untuk header dan header tu pula dijadikan freebies. Itu perlu credit. Maaf, aku memang banyak songeh.

 












 


Please comment before take out any content.


14 comments:

I don't approve harsh comments (: