Jaehyo-Naeun


Assalammualaikum.
Post ini khas untuk nahyo shipper. Serious kalau tak suka, tak payah baca. Aku ni jenis 'you-go-with-your-ship-me-with-my-ship'. Semalam Masturina share link pasal nahyo. Aku buka aa link tu and guess what,


Aku tak tahu lah Q&A ni dalam interview / magazine mana-mana. I don't know but it's real for sure. Aku macam... woah ;A; excited ok tapi dalam masa yang sama teringat Block B pasal lawsuit tu. Aku dengar, 22 Feb ni diorang kena pergi court balik dengan bukti yang lagi kukuh. I'm sorry but back to nahyo, aku nak sangat Naeun respon apa-apa pasal Jaehyo. Yalah, cakap thanks ke kan. Kesian aku tengok Jaehyo haha. Bukan sekali dua dia mention Naeun. Banyak kali ;A; Aku harap sangat Block B dapat attend Idol Athletic Championship. Nak harap APink dalam group yang sama dengan Infinite, memang tak ah. Aku dengar, T-ara dengan Infinite. Aku tak tahu betul ke tak. Aku tak kisah APink dengan group mana-mana. BTOB ke B1A4 ke, tak kisah. Asalkan Block B datang. Aku nak sangat Block B datang dan dan dan you know what I mean. Aku teringat sudden interaction Myungsoo dengan Naeun tahun lepas. Aku nak Jaehyo dengan Naeun please please please sebab tinggal Naeun je yang kena declare dia suka balik kat Jaehyo sebelum nahyo shipper diiktiraf sebagai not-delusional shipper hahahaha =_= 

Naeun punya ideal type menepati ciri-ciri yang ada pada Jaehyo sobs.

1 comment:

  1. I totally agree with that. I really hope Naeun declare dia suka kat Jaehyo balek ^^ I don't mind who he's with as long as he's happy :)

    ReplyDelete

I don't approve harsh comments (: