Poster


Assalammualaikum.

Aku kucewa sangat Lol memang kecewa sebab tak dapat selca first day sekolah hari tu hahaha selca time first day sekolah sangat penting bagi aku Lololol sebab aku nak simpan buat kenangan. Lagikan pula tahun ni last aku sekolah menengah. Aku nak post pasal hari pertama sekolah macam tahun lepas tapi tak kesampaian sebab tak ada selca haha. Sokey aku bagitahu je lah aku duduk sebelah siapa. Aku duduk sebelah Yi Pei dengan budak cina yang baru masuk kelas aku. Aku tak tahu nama dia. Aku duduk kat tengah antara Yi Pei dengan budak cina tu. Memang jadi pendiam seperti hilang mulut. Eh aku memang pendiam hahaha perasan tapi serious aku pendiam ._. aku tak tahu nak cakap apa kalau duduk kat kelas. Automatically jadi student yang nak belajar pfffttt Lol kawan aku kata kalau orang tak kenal aku, mesti orang kata aku sombong, dah ah muka garang wakaka sebab tu lah tak ramai nak tegur aku sobs. 

Buat masa sekarang, blog fanfic tu di-private-kan sebab aku nak ubah semua poster. Sekarang kan aku tak buat poster ada karakter perempuan dan aku belum buang semua. Btw, aku tak tahu nak buang tumblr ke tak. Banyak gambar k-artis perempuan yang aku reblog. Tumblr tu ibarat storage untuk simpan benda yang aku malas nak save dalam computer Lol. Sayang sangat nak buang tumblr. Lagipun, aku tak tahu mana butang delete acc tumblr tsk.

 
 

Aku nak bagi freebies chemistry formula texture yang aku buat tadi hahahaha macam orang nak tapi kalau amik tolong komen harhar thanks.

Click here to save or get code.

6 comments:

  1. Ni chapter apa and untuk form berapa?

    ReplyDelete
  2. akak, font apa yang akak pakai? untuk semua poster.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eraser, handy, heartbreaker, Jane Austen. tu je akak ingat ._.

      Delete
  3. Omeeeei lah remake poster tu ;AA;

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha omei ke. akak tengok biasa je sobs. thanks btw ;~;

      Delete

I don't approve harsh comments (: