Preloved Knitted Long Sleeve Top


NEVER WEAR
(because the material doesn't fit me well)

RM40 to WM 
(Include Postage)

Material: Cotton 
 Shirt Length: 64CM 
Bust: 98CM 
Sleeve Length: 58CM

If interested, please leave your email/phone number.
I'll contact you. Thank you!

How to Move On?


Assalamualaikum.

This is a general entry. I'm not experiencing it now but I've the experience in the past. Once in our lifetime, we will or we must experience losing people we love. The most hurtful lost is when we love that person so much. I think each of us must beware that a Hello will be end by Goodbye. It just that we don't know how, why, when and where. We can't expect that person to stay forever. We must have this paradox that, "We can't fully rely on someone to make us happy". We can't expect people to do so all the time. 

Whoever you are who may be stumbled upon this entry, who find ways to move on, who find ways to be happy again, just remember that you're strong. You still have others around you. There's no use to think about people who don't want to stay. Don't waste your time for someone who doesn't care about your feelings. Besides, that is their right to stay or leave and we don't have right to make them stay or leave. They're not the reason you live by the way. Allah has a plan for each of us. For someone who have left you, Allah will replace that person with another person. For the things we have lost, Allah will replace them with a new thing that we need. 

However, I've heard about "Never blame people in your life. Good people bring you happiness, bad people give you experience". People come and go in our life for some reasons. Maybe, they don't expect to leave you that way but their admission into your life have left many things to be learnt. You can be strong, try to think positively and you will be happy because happiness varies from many ways. Just be patient and say Alhamdulillah for what you have now. There are so many people who want to see you smile. A smile can cure your sadness 

Tutorial Tabbed Content Widget


Assalamualaikum.
1. Dashboard > Layout > Add gadget > HTML/Javascript.
2. Copy code below and paste in the HTML/Javascript space (change where necessary).

<style type="text/css">
.tabber {
 padding: 0px !important;
 border: 0px solid #fff !important;
}
.tabber h2 {
 float: left;
 margin: 0 1px 0 0;
 font-size: 12px;
 padding: 7px;
 border: 0px solid none;
 -webkit-border-top-left-radius: 10px;
 -webkit-border-top-right-radius: 10px;
 margin-bottom: 0px; /*--Pull tab down 1px--*/
 overflow: hidden;
 position: relative;
 background:url('BACKGROUND URL');
 cursor:crosshair;
}
html .tabber h2.active {
 background: #fff;
 border-bottom: 0px solid #fff; /*--"Connect" active tab to its content--*/
}
.tabber .widget-content {
 border: 0px solid #fff;
 padding: 10px;
 background: url('BACKGROUND URL');
 clear:both;
 margin:0;
}
.codewidget, #codeholder {
 display:none;
}
</style>
<script type="text/javascript" src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.6.0/jquery.min.js"></script>
<script type="text/javascript" src="http://greenlava-code.googlecode.com/svn/trunk/publicscripts/bloggertabs0.1_min.js"></script>
<script type="text/javascript">
$(document).ready(function() {
 $('#codeholder').bloggerTabber ({
  tabCount : 5
 });
});
</script>
<!-- to make sure the widget works, do not alter the code below -->
<div id='codeholder'><p> <a href="http://www.bloggersentral.com/2011/05/create-tabbed-content-blogger-widgets.html" target="_blank">bloggersentral</a></p></div>

3. Position the HTML/Javascript above the gadgets that you want to tabify.


4. Save and view your blog.

Tutorial Disable Right Click

1. Dashboard > Layout > Add a Gadget > HTML / Javascript
2. Copy code below and paste in HTML / Javascript space

<script language=javascript>
<!--
//Disable right click script III- By Renigade (renigade@mediaone.net)
//For full source code, visit http://www.dynamicdrive.com
var message="";
///////////////////////////////////
function clickIE() {if (document.all) {(message);return false;}}
function clickNS(e) {if
(document.layers||(document.getElementById&&!document.all)) {
if (e.which==2||e.which==3) {(message);return false;}}}
if (document.layers)
{document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN);document.onmousedown=clickNS;}
else{document.onmouseup=clickNS;document.oncontextmenu=clickIE;}
document.oncontextmenu=new Function("return false")
// -->
</script>

3. Preview & Save

Grateful

Assalamualaikum.

It's been a while, I don't know what makes me inactive in blog. Let me tell you, a college student like me love to sleep. Once I wake up, I'll think about the thing that will affect my future. Nahhhh, I don't know how to explain. This morning I've received a 'fan letter', better to mention, a best friend letter.

Idek know why I call it a letter

I believe everyone have experienced this feelings. I swear I'm so touched that there is people who still know me as a blogger. My eyes are sweating. I remember how our friendship had started. I'd always feel that our friendship won't change. The way we call each other, the way we make our conversation like a story. I miss that nickname tho, Fonso.

Pernah tak kau kawan dengan seseorang dan kau rasa persahabatan tu akan kekal macam tu, the way it was on that time. Kau kononnya boleh tengok masa depan, persahabatan ni takkan berubah tapi sebenarnya, kau yang mengubahnya. Diri sendiri yang salah. I feel bad. Aku rasa tua sangat sebab tak ada masa macam dulu. Walaupun dulu pun busy, aku gagahkan juga diri nak buat apa yang aku suka termasuk blogging. Sampailah aku jumpa Nemo. I wish I can go back to that time. When I tell everyone about my ultimate bias, I tell everything happened in my day to this silly blog, I tell my problem to my virtual friends. We're so close, right? I'd always miss myself, the old me. I'm grateful that I know these people especially you, Nemo. I'm feeling thankful to Allah. Sesungguhnya rancangan Allah tu lah yang terbaik untuk kita. Allah sebaik-baik perancang. Alhamdulillah. Aku suka cara kita kenal. Dari mana kita kenal. Aku rindu.


Barang Keperluan

Assalamualaikum.

Aku agak jakun dan beria sebab first time tau tinggal kat asrama nanti. Excited tu ada sebab dapat semua barang baru untuk diri sendiri. Tak payah kongsi dengan orang lain. Rasanya dah macam nak pindah rumah katakoo. Aku pun tak tahu perlu sangat ke post barang keperluan ke universiti / kolej / asrama. Takpe, mana tahu ada yang nak pergi asrama juga tapi feeling lost, tak tahu nak bawa apa. Gurrrrrrls, I understand your feelings okay. Kalau boleh nak bawa satu bilik pergi asrama. 



  •  Bagasi - 3 pasang baju kurung, 2 helai jubah, 3 helai skirt panjang, 2 helai blaus, 3 helai t-shirt, 2 helai tracksuit, banyak helai tudung, 2-3 anak tudung, tudung basahan, tuala, 2 helai kain batik, pyjama, kain dalam, dalam-dalam tu bawa secukupunya
  •  Jeans & seluar slack (kalau perlu)
  •  Pin tudung / brooch
  •  Cadar & selimut
  •  Bantal
  •  Bantal peluk yang comel
  •  Beg sandang
  •  Sling bag


  •  Baldi
  •  Gayung
  •  Hanger
  •  Bakul kecil
  •  Penyepit baju
  •  Sabun basuh baju
  •  Downy
  •  Berus baju
  •  Sabun mandi
  •  Syampu
  •  Bedak
  •  Lotion
  •  Deodorant
  •  Pencuci muka
  •  Sikat
  •  Ubat gigi
  •  Berus gigi
  •  Pad
  •  Cotton bud
  •  Tisu (yang banyak)
  •  Penyepit kuku
  •  Pencukur
  •  Tupperwear / Bekas
  •  Botol air
  •  Sudu garpu
  •  Mug
  •  MAKANAN
  •  Seterika
  •  Kotak hitam - alat tulis
  •  Test pad

***Berbelanjalah di ECONSAVE sebab harga barang murah, boleh save lol



  •  Kasut sukan
  •  Flats shoes
  •  Sneakers
  •  Selipar



  •  Sejadah
  •  Telekung
  •  Al-Quran


Aku rasa storage drawer pebenda namanya aku pun tak tahu penting sangat asdfghjkl diletakkan dalam almari supaya tudung, anak tudung dengan seangkatannya dapat disimpan dengan kemas dan cantik hahahahaha. Dokumen-dokumen penting universiti simpan dalam satu fail pastu letak dalam beg. Mak aku selalu pesan camtu. Takut tercicir apa-apa dokumen, menjejaskan kelancaran pendaftaran nanti hehe. Semua tu je yang aku ingat. Semoga berjaya wahai diri. Ppyong.

30:60


You must know that Allah would never put you in a situation you couldn't handle.

'Be Strong'


Assalamualaikum.

Tersedar. Blog ni dah macam bukan blog peribadi. Rindu sangat teramat amat amat yang teramat suasana blog lama (blog ni juga padahal) yang share pasal kpop yang budak-budak sangat tak matang. Marah sedih suka semua diisi. Baru sedar aku dah meningkat usia gitu. Dah tak tahu post benda yang tak penting. Tapi sebab tak buat benda yang tak penting tu lah rasa bosan. Why not I share something. Mungkin semua pernah rasa perasaan tak dapat apa yang diingini. Berharap sangat tapi tak dapat. Kecewa ? Menangis ? Rasa nak terjun katil ? Aku pernah rasa. Selalunya sampai seminggu melayan perasaan kecewa tak dapat apa yang aku nak. Contoh, coklat snickers almond yang aku cari kat kedai yang sama tapi dah habis. 

Everything Happens For A Good Reason.

Bila kecewa, cepat-cepat muhasabah diri. Fikirkan 'mungkin' dan 'kalau' dalam kepala. 'Mungkin tak dapat ni, dapat yang lain' 'Kalau yang ni pergi, yang lain akan datang' semuanya atas izin Allah. Bila rasa sedih, kecewa, cepat-cepat berfikiran positif. Apa yang buruk ada baiknya (hikmah). Kita tak selalunya akan rasa sedih. Mesti sedih tu ada penggantinya. Allah Maha Adil dan Maha Mengetahui. Apa yang kita lalui, biar rahsia kita dengan Allah. Sakit perit macam mana pun, mengadu pada-Nya. Be strong gais and dear self.